kelime bazlı filtre?
Bugüne kadar Google resmi webmaster blog ve yayınlarını okuduğum bir yerde bu şekilde bir ibare görmediğim gibi; resmi webmaster forumda bu konunun uydurma şehir efsanesi olduğunu Google çalışanlarından birisinin yazısını okuduğumu hatırlıyorum.
Not: İlk 50- İlk 100 v.s. cezaları gibi uydurma cezalarının olmadığını belirtmişti.
A-Z aradığınız cevaplar;
https://support.google.com/webmasters#topic=3309300
Sitenin index alması farklıdır.
Yayımlanan içeriğin sıralama alması farklıdır.
Anahtar kelime kolaydır. Rakipler fazla yktur, rakip sitelerde ki içerikler tam doyurucu değildir. Üst sıralara çıkmak kolay olur. Zor kelimedir. Aranması yüksektir. Yeni siteler sıralamaya giremez.
Google son 7-8 aydır yeni sitelere çok farklı gözle bakıyor.
Google Gibi Getir yapmak v.s. çözüm değil. Hit getirecek konular bulup yayımlamalısınız.
Sadece içerik olarak her gün 3-5 yazı ekleseniz bile hit getiren konulardan değilse ve sıralamaya girmemişse, diğer eklediğiniz içeriklerin üst sıraya çıkmasını sağlamaz.
@_taka @TheOttomans
Siteye ilk konu girişi 25 Ocak'ta yapmıştım. Google Analytics'ten baktığımda siteye 4 Şubat'ta ve 30 Nisan'da resimde görüldüğü gibi yaklaşık 78 spammer bot girmiş. Normal zamanlarda da az az devamlı spam trafik girişi olmuş. Wordpress'e otomatik yorum yapıyorlar bu bu botlar. O zamanlar önemsememiştim, acaba hemen çıkma oranını arttırdığı için falan mı sitenin değerini düşürdüler de site sıralamaya girmiyor? Çünkü yanlış hatırlamıyorsam ilk zamanlar bazı kelimelerde 80. 90. sıralarda bulunabiliyordum artık hiç yok.