Valla Yaklaşık 4 Aydır görüşmüyoruz. Üniversitenin ilk günlerinde tanışmıştık.
Biz çıkalı neredeyse 1 yıl oldu olacak. Ben 4 ay boyunca genel olarak sabahlara kadar makale yazarım uyuduğumda ise onu görürüm rüyamda. Nedense benim gördüğüm gün oda beni görüyor rüyasında.ben tam rüyamı anlatacak olurum çoğu zaman benden önce o anlatır ve bir bakarım rüyalar birbirine bağımlı. Hala ilk günkü heyecan var ikimizde de aileler biliyor seneye yaza istemeyi düşünüyoruz ailemle konuştum. Askerlik zor olacak ama bakalım. Herşeyin hayırlısı. Sevgi önemli bir durum valla seven olmasa sevgi olmasa dünya nasıl çekilir nasıl birşeyler yoluna koyulur, katlanılmicak şeylere nasıl katlanılır bilmem. Ben kendimden vazgeçtim oda aynı durumda Allah bozmasın. Herkese de tavsiyem evliliği kötü görmeyin elbet zor yanları var ama evlendik tadı kalmadı olaylarına girmeyin bir insanın kendini size adaması ağzından çıkacak tek bir kelimeye bakması oldukça güzel bir duygu.
Aynı zamanda şunu da eklemek istiyorum.
Herhangi bir olay konusunda sinirlimisiniz
evet sinirlisiniz tamam bağırmak istiyorsunuz belki vursanız yeri yaracaksınız sinirden kuduruyorsunuz. Tamam ama bence insan bir şeyi kendine öğretmeli
Karşındaki kadın, bayan. Ya belki bu yazı bu konuya uygun değil ama anlatmak istiyorum. Çıkıyorsunuz ya da evleniyorsunuz hangi olay olursa olsun bu önemli değil. Çıkmış olsanız bile bi bayanla o bayan size güvenmiş sevmiş gözlerinize bakıyor sözünüze itaat ediyor sadık. Beyler dünya çok vahşi zorlu ve kadınlar güçsüz. Bir kadının size güvenmesinin size herşeye rağmen sıkı sıkıya sarılmasının değerini bilin. Çünkü kadınların erkeklerden başka duygusal olarak güveneceği sığınacağı bir yeri yok.
Öncelikle olay ne olursa olsun (aldatma hariç) kırmamayı bilin. Elinizden geldiğince üzmeyin. Sevdiğinizin sevgilinizin gözyaşı dökmesine sebep olmayın. Size sığınan bayana kötü davranmayın. Bunu da eklemek istedim.