Ben başlığı cözemedim (Toplanin! ) Emirmi veriyorsun? Azerisin sanirim ama kullandigin basliklara dikkat edersen sevinirim.
Hayır Türkiye doğumlu 26 yaşında bir Türk'üm. Kimseye emir vermek haddime değil özür diliyorum böyle anladıysanız. Sadece kullandığımız dil olan Türkçede haykırış, nida gibi hallerin anlatıldığı kelime/cümle sonlarında ünlem kullanılır. Bkz :
Ünlem İşareti
Sanırım boot ekranından format yerine şimdi kur yada yükselt seçeneğini seçtiğiniz için size disk bölümlerini sunmak yerine sil yada sakla şeklinde seçenek sunmuş.
Windows 10 Format Atma konusunu inceleyerek tekrar deneyin. Yalnız konuda anlatılan disk kısmını konudaki gibi yapmayın

Burada arkadaşlarında belirttiği gibi sadece C: sürücüsünü seçerek biçimlendir diyin ve yine biçimlediğiniz diski seçerek kuruluma devam edin. Kolay gelsin.
sürücü seçenekleri C ve D alanı geldikten sonra gelişmiş seçeneği ile işlem yapabilirsiniz sadece D yi ellemeyeceksiniz diğerlerini sileceksiniz. ve tekrar boş kalan rakam C olarak oluşturup kuracaksınız
Bana o imkanı vermiyorlar.

Sadece boot menüsü aşağıdaki ekran görüntüsünü paylaştığım şekilde açılıyor.