Yaklaşık 8 ay önce açtığım niche bir site vardı. Search Console'dan ya da Analytics'ten baktığımda sorgular kısmında bazı kelimeler için ortalama konumlar yazıyor. Manuel olarak baktığımda ise yazılar index almasına rağmen hiç bir kelimede ilk 500'de yokum. Açıkcası ilk iki ay sıralamalara hiç giremeyince ve de sınav haftası falan diye siteyle ondan sonra ilgilenemedim. Şimdi siteyi tekrar canlandırmak istiyorum ama nerede yanlış yaptığımı bilmediğimden dolayı devam edesim gelmiyor. Webmaster Tools'ta herhangi bi ceza görünmüyor. Acaba kelime bazlı filtreye mi girdim diye düşünüyorum. Makaleleri Yoast Seo eklentisinden yardım alarak Almanca'dan İngilizce'ye spinleyerek hazırlamıştım. Anlam bozukluğu olan yerleri tekrardan düzenledim. Resimleri ise Photoshop ile yeniden boyutlandırıp keyworleri girerek siteye ekledim. Forumda benzer başlıklara baktığımda ya kelimeden ya da backlinkten dolayı filtreye takılma durumları olmuş. Spama girip girmediğimi nereden kontrol edebilirim? Her türlü önerinize açığım. Teşekkürler şimdiden...