Hocam bence sizin aldığınız hizmet reseller hizmeti. İsterseniz aldığınız paketin linkini atın bakalım. Ayrıca eğer çok büyük bir siteniz yoksa o fiyat çok fazla geldi bana. Burada daha düşük ücretlerde dedicated sunucu satıyorlar.
Aldigim link burda:
https://goo.gl/u3SrbY
Kendime göre bir paket ayarladim bu linkten. Su anda 7 site var bu sene sonuna kadar 20-30 site olucak burada. Hepsi wordpress ve premium temalar. Biliyorsunuz premium temalarda cok fazla kodlama var dolayisiyla ram-cpu zorluyor diye düsünerek iyi bir sunucu kiraladim. Bu siteler shared hostingteydi su anda daha hizlandilar. Tabi fiyat banada fazla geliyor ama 20-30 aktif sitem olucagi icin fiyati normal buldum yeterki kazandirsin siteler

.
contabo 8-9 euroya dedicated ip ssd diskli rami bol sunucular var. ekstra ip aylık 2 euro. ayrıca ripe kayıtları ücretsiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hetznerde 20 euroya server var.Güncel kurla 130 140 lira yapıyor.Eğer bir vds e tutupda 100 lira veriliyorsa bence sunucu alın daha iyi.
Dediginiz sitelere baktim simdi fiyatlar dediginiz gibi uygun fakat bende Almanya'dayim ve daha önce bir resim sitemden 530 ceza yedim. Su andaki sitelerim herhangi bir illegal durum icermiyor yinede korkum var yasal sorumluluklar nedir diye avukata gidip sitelerimi inceletmem lazim. Sadece bu isten ekmek yiyen avukatlar var vizir vizir siteleri inceliyorlar firma da bilgilerimi acik tutabilir ondan su anda Almanya firmalarindan uzaklastim. Öneriler icin tesekkürler arkadaslar sonrasi icin bilgim oldu.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi