R10'a erişim bugünlerde biraz sıkıntılı pek çok defa denedim girememiştim şimdi siteye girebiliyorum ve cevap yazabiliyorum kusura bakmayın.

bilcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Hayırlı olsun, kupon kodu alabilir miyiz?
Merhaba, Teşekkürler siparişiniz için kupon kodunu PM olarak iletiyorum

oyunoyna3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
Üye olup tl yükledim ama ssh oluşturamadım. Bunun için yardım sayfanız var mı? Büyük ihtimalle basit bişeydir ama yapamadım. Zahmet olmazsa kupon kodu da alabilir miyim?
Teşekkürler siparişiniz için cevap alt kısımda verilmiş size kupon kodu gönderiyorum

Durak51 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler yardımınız ve siparişiniz için. Bir adet kupon kodunuzu gönderiyorum PM ile

mesobedo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sunucularda up down ***** legal xxx yada saldırı ddos bunlar hakkında bilgi alabilirmiyiz serbestmi neler yasak neler serbest örnek bir çok yurtdışı cloud vps karışmıyor biliyorsunuz herkes 1 saat açıp saldırı yapıyor yada xxx yayınlıyor
Yayınkadığınız tüm içerikten siz sorumlusunuz, Biz Türkiye lokasyon ve Türk bir şirket olduğumuz için herşeyden önce TC Yasalarına göre içeriklere sahip olmanız gerekmekte. Sunucu içeriğine biz bakamadıgımız için teknik anlamada bizde karışmamış oluyoruz ama bu illegal ve suç teşkil eden aktivitelerden sizi kurtarmaz. Netinternet veri merkezi içeriisnden dışarı saldırı yapılamıyor bu arada. Bu ilkbyte.com ile ilgili değil veri merkezinin özelliğidir.

Çok teşekkürler ilginiz için

AZOG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Osman bey ile ekibi harika bir iş çıkartmış bol kazançlar ve başarılar dilerim..
Çok teşekkürler, çok sağolun