Prefabrikevmaliyeti.com u aldınız. Ana sayfaya sabit prefabrik ev maliyeti ile ilgili bşr makale yayınlarsanız sabit sayfa kullanırsınız. Siteye kategori açar öyle kullanırsınız isterseniz sabit 2 3 yazı daha ekler onları başka sayfalara eklersiniz menüye koyarsınız. Veya blog kısmı açıp oraya eklersiniz tüm yazıları.

Özel bir tema aramaya gerek yok neredeyse tüm temaları anasayfa sabit olarak kullanabilirsiniz. Neredeyse dememin sebebi de belki kullanamadığınız temalar vardır ben bilmiyorumdur. Ama benim kullandığım bir çok tema bu şekilde kullanılabiliyor.

Örneğin sparkling hueman ig ite gibi ücretsiz temaları kullanabilirsiniz. Hem sade hem hızlı hemde ücretsiz. Tek sayfa siteler için komplex tema aramanıza gerek yok. WordPress ayarlar kısmından sabit sayfayı seçersiniz sonrasında sayfa kısmından makaleyi yayınlar ana sayfa olarak o sayfayı seçersiniz. Dilerseniz yardımcı olabilirim bu konuda zaten öyle sıkıntı bir işlem değil biraz kuracalarsanız kolaylıkla yaparsınız.

Açıkçası hedeflediğiniz kelime prefabrik ev maliyeti ise domaini öyle alın. Fakat içerikleri prefabrik ile girebilirsiniz bunun sorun olacağını düşünmüyorum. Hatta iyi bir iç link leme yaparsanız ayrıca tüm makaleler den ana sayfaya prefabrik ev maliyeti kelimesinden link çıkarsanız faydalı bile olacaktır. Ya i prefabrik ev nedir prefabrik ev nasıl yapılır VS gibi yazılar yayınlayabilirsiniz. Ama konuyu prefabriğin dısında çıkarmayın. Betonarme nedir gibi konulara dalmayın. En azından amacınıza ulaşana kadar girişmeyin.