Ahmedel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
karrdeşim süper espriler yapmışsınız hepinize teşekkür ederim çok nazik insanlarsınız. Çok önceki bir olay karşıma çıkınca acele ile yazdım sağlam avukatlara ulaştım ve benim suçumun olmadığını söylediler kısaca kız bir kişi kullanması gereken hesaba bizi dahil etti ve fark edildik bizimle alakasız başka işlerden dolayı başka yazarlara borca girmiş ama atıldığı için siteden para alamadığı için bana suç buldu yani benim alakam yok ilk başlarda 7.5 bin tl derken şimdi 20 bin tl lerde diyor ve üstüne üstelik diyor ki savcı ile çay içtim bittin icra vereceğim acele öde gibisinden yani psikolojik üstünlük kurmaya çalışıyor. Arkadaşlar çıkmam gerekiyordu ve olayın heyecanı ile bir anda yazdım espriler harika hahaha aynen çok kalitesiz olmuş dert anlatım biçimi buna rağmen anlayan kardeşlerim adammmsınız burası süper platform her alanda çok kaliteli insanlara ulaşabiliyoruz haklı eleşrilerinizi de çok sevdim evet makale yazıyorum ama acele ile değil birde rahat değil dikkat ediyoruz orada yönetiyicim uzun süredir şahsi olarak çok yazmasamda sevgi saygılar...

kardeşim beraber çok iş yaptık sen beni tanıyosun ama çıkaramadın galiba, acele avukat lazımdı çıkmam gerekti napalım hemen gömme

ahahaha

en muazzam cevap bu hahhhahaha süpersin
Belki kızacaksın ama hala anlayamadım ben