Herkese merhabalar,

Remote olarak çalışabileceğim bir Backend veya Frontend iş pozisyonu aramaktayım.

BACKEND
PHP kodlamaya küçük yaşta başladım.
PHP konusunda oldukça tecrübeliyim . Şuanda aktif olarak kullandığım gündemde olan bir framework yok. Eskiden Laravel kullanmıştım şuan kendim için yazdığım ufak, kullanışlı bir framework ile çalışmalarımı yapmaktayım. Yeni bir teknolojiyi yada frameworkü öğrenmek veya işler çıkarabilecek hale gelmek benim için hiç sorun değildir çok kısa sürede öğrenip, kavrayıp kullanmaya başlayabilirim.

FRONTEND
jQuery bilgim giriş-orta arası. Bilmediğim bir şey yapmam gerektiği zaman araştırarak öğrenmek ve uygulamak çok vaktimi almaz. (Sadece jquery için değil her konuda böyle). AngularJS, Vue tarzı kütüphaneleri kullanmadım ancak dediğim gibi öğrenmek zamanımı almaz, verilen işin altından kalkarım.
HTML & CSS konusunda iyiyimdir. Çeşitli CSS frameworklerini iyi bir şekilde kullanabiliyorum.

DİL
Orta seviye İngilizce

2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum seneye mühendisliğe geçiş yapacağım yani 1 sene boştayım. 1 Sene sonra farklı çalışma saatleri ile çalışmaya devam edebiliriz.

İstanbul'da oturuyorum. İşe başlamadan önce yüz yüze görüşme istenirse İstanbul içi her yerde görüşebiliriz. Eğer İstanbul'da veya İstanbul'a yakın bir şehirdeki bir firma ile çalışırsam belirli zaman aralığında ofise uğramam da mümkün.

İLETİŞİM
Özel mesaj ile veya cihankabak@gmail.com adresine skype yada mail üzerinden mesaj atarak ulaşabilirsiniz. Daha detaylı olarak konuşuruz.