Normalde her rengi var neden "Beyaz eşya" ? Kırmızı eşya desek tutmaz mı?
Çok takılma böyle şeylere sen ne renk istersen o olsun
klima kesik kesik üflüyor,nedeni ne olabilir.teşekkürler..
Evaptör fanı ve fan motorunu kontrol etmek lazım hocam, dış ünitenin kompresörünün çalıştığından emin olabilirsen büyük ihtimalle problem iç ünitededir. Çalıştırdıktan sonra dış üniteye giden boruların 10 dk sonra hafif buzlanması lazım bir kontrol edin. Buz varsa dış ünite çalışıyordur. İç fanı bi kontrol edip temizlik yapmak lazım. Daha sonra 2 seçenek kalır ya kart ya fan motoru (fan motoru pek bozulmaz)
LG Çamaşır makinemizden uzun zamandır su alınca cızırtı geliyor hocam sorun ne olabilir çok önemli midir ?
Arkasında ventil var hocam. Su alırken muhtemelen tam olarak açmıyordur.. Çok yüksek ihtimalle bi zaman sonra arıza yapacaktır. Üst kapağı açıp su girişinin arka tarafına bakın orda ki beyaz parçadansa büyük ihtimalle bi zaman sonra bozulcaktır.
Hocam vestel beyaz eşyalar nasildir alinir mi?
Vestel beyazeşya alınır hocam. Ama her ne marka olursa olsun, beyazeşya şans işidir. En iyisinide alsan eve gider prize takarsın 10 dk sonra bozulabilir. Ama Orta sınıf bir üründür bilginiz olsun. Hem yerli hemde servis ağı geniştir.
Hocam selam, beyaz eşyaya girmiyor sanırım ama termosifonların elektrik faturasına çok fark ettirecek yansımaları oluyor mu? Kendi öğrenci evime taktırmayı düşünüyorum.
Termosifon yakar. Ama sizi çok üzmez, arızası dışında.
Genel olarak şu nedenlerden dolayı şu marka iyidir diye bir tavsiye verebilir misiniz?
Bu biraz göreceli bir konu ama kişisel olarak kendi evimde bosch markasını kullanıyorum. Neden derseniz malzeme kalitesi diğer markalara göre çok daha iyi. Kullanım süresi daha uzun. Özellikle eski ürünleri, alıp revize edip kendi evimde kullanıyorum. 3 yıldır daha vidasını sökmedim nerden baksanız 20 yıllık makina
Makinem çok sağlam olmasada olur parçası ucuz servis ağı geniş piyasa ürünü diyorsanız arçelik beko
Sağlam olsun 1 kere alayım derseniz bosch,siemens.
Ucuz olsun idareli olsun sınıfına göre kaliteyi ucuza alayım derseniz vestel
ucuz olsun her sene bi makine alırım derseniz de ariston vs. markalara yönelebilirsiniz.
bana bir buzdolabı lazım. sağlam marka kaliteli ürün lazım 3-5 bin arası olur. varmı tavsiyeniz yeni nesil marka model? iki üç kişilik bir aile olacağım. gri renk istiyorum.
Hocam sizi yanıltmayayım yeni ürünleri takip edemiyorum inanın bilgim yok fazla. Biz daha çok tamir onarım alanı olduğu için yeni çıkan modellere yetişemiyorum. Ama marka olarak arçelik buzdolaplarının görselleri güzel. Çok dijitale girmeden geniş hacimli güzel bi dolap alabilirsiniz
Arkadaşlar sorularınızı sitede ki formdan sorarsanız hem sitede yayımlamak istiyorum. Siteyi de güncellemiş olurum.