manas1978 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim iyi yapmışın helal olsun 25 yıl önce cukurova üniversite bi kızı sevdim olmadı hala daha aklımda benimde eşim ve cocuğum var ama ara sıra aklıma gelir sosyal medyadan resimlerine bakarım nostaljimi dersiniz yoksa sevdamı ve çok az içki içerim ne zaman icsem yine onun sosyal medyadaki profiline bakmadan edemem yerinde olsam bende yapdırırdım ama mezarcıya derdim kimseye ben olduğumu söyleme diye...
valla hocam onun için mezarcıya 1000 tl fazla verdim söleme diye hatta dedim kafana silah dayasalar söleme adamda namus şeref sözü sölemem dedi
sevdime gelince unutulmuyor be usta gerçekten unutulmuyor hatta eşim ile ilk hamile kaldında bana eğer olurda erkek olursa babamın adını koyalım dedi iddaya girdik bende kız olur xxxxx koyalım dedim oda bana neden dedi
sadece geçmiş sonra giridk iddaya ben kazandım ve onun adını koydum onun adı sadece kızımda değil bedenimizde bile kazılı eşim bunu bilmez eşim iyi çok güzel akıllı sadık maddi durumum iyi ailem mutlu yuvam mutlu lakin
unutulmuyor hiç bir şekilde unutulmuyor neyse eyvallah bir gün ourda birşeyler yaparsan haber ver özelden beraber yapalım