Son 3 ayda onlarca siteyi dolar karşılığı sattım. Normal kazancımdan (tl cinsi) kat kat kazanca geçtim. Bu şekilde kalırsa önümüzde ki 4-5 ay daha ciddi kazanç elde edeceğim.
Not: Ciddi kar yaptın ama dün 5₺ olan benzin bugün 7₺ oldu kendini karlı sanma başka yerden çıkıyor. diyenler gelmeden açıklık getireyim; benzin 10₺de olsa bu yükseliş çok işime yaradı. En az sizin kadar bende hesap kitap biliyorum, 2-3 liralık fiyat farklarından etkilenmiyorum.
Not2: Peki ülke için bu kadar kötü olan bir şeyin bana yarar sağlaması işime gelir mi? gibi sorularla karşılaşırım diye belirtmek isterim; çalıştışımın karşılığını alıyorum. Dolar düşük olsaydı yine aynı ticareti yapacaktım. Fırsatçılık yapmadım, her zaman ki işimi yaptım.