Başlık altındaki en mantıklı açıklama olmuş Bogahost'un yazdıkları. Sizin hatanız. Hosting firmasının değil. Sunucunun kapanması gibi problemler her yerde olur. Ancak nadir olur. Kronik ve uzun süreli ise o firmanın sorumluluk anlayışı bellidir.
20 TL'ye hizmet veriyorsan 150 TL'lik hostingi karşılayamayabilirsin. Ya fiyatını artıracaksın ya kaynaklarında tasarrufa gideceksin. Tasarrufa gidiyorum derken öldürüyorsan, bu yapacağın ticaretten canlı bir şeyler bekleme. Az çok bir orta yol tutmalısınız. Siz orta yol tutmuyorsunuz.
Ben Inetmar ile çalışıyorum. Sunucularım da orada. Nadiren bir kaç kez problem oldu, kısa sürdü. Bir kez diskim yandı. Ellerinden gelen yardımı da yaptılar. Şahsi hatalarımda da yardımcı oluyorlar kısa sürede. İstisnai bir memnuniyetsizlik belki vardır. Onun dışında gayet sağlam çalışırlar. 2012'den buyana kullanıyorum. Tavsiyelerim doğrultusunda müşterilerim de buradan sunucu - hosting aldı.
Tavsiye üzerine gidin. Ya da düzgünce araştırın. 10 metre yükseklikten atlıyorsunuz, bacağınızın kırılıp kırılmayacağı üzerine yazı tura atıyorsunuz.
Yanlış anlamazsanız sorum size neden hosting firmalarının şikayet konularına bakmadan hizmet alıyorsunuz ?
Yani r10 üzerinde bizde dahil olmak üzere tek şikayet dahil almamış firmalar varken ve kaliteli firma varken şikayetleri tavan yapmış ve mağdur olmuş firmalara başvurmanız şaşırtıcı doğrusu. Malesef hostinglerin hali ne olacak konusuna katılmıyorum çünkü hizmet verecek firmalarla çalışmamışsınız. Belki Narin için iyi şeyler söyleyebilirim ama dnz dediğiniz firma hergün hakkında 5 şikayet açılan bir firma