SpoilT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım siz haklı çıkarsınız ben yanılırım.
Derdinizin ne olduğunu anlamak gerçekten güç. Türkiye'de emsali yok diyebileceğimiz, Dünyadaki en büyük firmalara net olarak rakip olabilecek ve tamamı %100 yerli olan bir proje için "İşte Türk'ün Gücü... Aşağıdaki hatayı alınca inanın hiç şaşırmadım." gibi alakasız bir yorum yapabiliyorsunuz.

Projeyi yapan netinternet verimerkezidir. Konu ve firma sahibi osman bey nezaketinden yanıt vermiyor size diye düşünüyorum.

Ancak 2012 yılından bu yana netinternetten hizmet alan ve sıfır sorun ile devam eden bir firma olarak size netinternetin nasıl bir verimerkezi olduğunu https://www.netinternet.com.tr/hakkimizda buradan incelemenizi öneririm.

Netinternet Türkiyenin en fazla web sitesine ev sahipliği yapan 3. verimerkezidir. ( Yanlışım var ise Osman bey düzeltecektir )

Kaldı ki Türkiyedeki bir projeyi desteklemek zrunda değilsiniz bu sizin kararınız ancak konuya gereksiz bir yorum da yazmanız gerekmez.

Satış konusu asla polemik olmaması için yanıtlamayınız. Yorumunuzu ve yorumumu report edeceğim ilave olarak.