Satıldı.
  • Gün geldi köpeğimi alıp Commonwealth'te mutant avladım. (Fallout 4)
  • Gün geldi King's Row'da Widowmaker'a göz açtırmadım (Overwatch)
  • Gün geldi geceden sabaha watcher'ların gördüğü rüyaları çözmeye çalıştım. (Pillars of Eternity)
  • Gün geldi Bishop Alexander ile yıkıcı bir savaşa tutuştum. (Divinity Original Sin 2)
  • Yetmedi Diablo ile defalarca çarpıştım. (Diablo 3)
  • Mass Effect serisinde (1-2-3) gezegenler/ırklar birliğini sağladım.Batman ile Arkham City'yi korudum. (Batman: Arkham Asylum / Batman: Arkham City / Batman Arkham: Knight / Batman Arkham: Origins)
  • Banka soymayan bir oyuncu olmaz dediğinizi duyar gibiyim... (GTA 5)
  • Artyom ile kaç tünelden sağ çıktığımı hatırlamıyorum bile... (Metro 2033 - Metro Last Light)
  • Goller, lig şampiyonlukları, bomba transferler... (Fifa15-16-17-18)
Neyse efendim daha sayamadığım onlarca oyunu beraber bitirdiğim canavar bilgisayarımı eş durumundan satıyorum (ben satmazsam balkondan atacak :)). Masaüstü olduğundan dolayı yer kaplıyor, ev küçük, odanın yarısı bilgisayar.

Üzülerek satışa çıkarıyorum bilgisayarımı. Gel bak incele al. Anakartın komponentleri askeri standartlarla üretilen en dayanıklı uzun ömürlü komponentlerdir. Kendim elektronik mühendisi olduğum için özenle topladığım bir bilgisayar bu. Bugüne kadar donanımsal olarak bir sorunla karşılaşmadım.

Bu bilgisayar ile neler yapılır?
Yeni çıkan oyunları ultra görüntü ayarında oynamaktayım. Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım. Daha overclock yapma gereği duymadım.Her türlü fotograf ve video uygulamaları kullanabilirsiniz, render işlemleri yapabilirsiniz. Yazılım geliştirme yapabilirsiniz ki benim oyundan sonra ikinci kullanım amacım idi. Hem benim hem de eşimin Lisans/Yükseklisans dönemlerimizde Matlab, Eagle, Altium Designer, Proteus, SolidWorks, Catia, Ansys, CFT sorunsuz çalıştırdı.

İçerik & Fiyat Bilgisi
İşlemci: Intel - Core i5 4690K Soket 1150 3,5GHz 6MB Cache 22nm Overclock version - TL 1.092,68
Anakart: MSI - Z97 PC Mate Intel Z97 soket 1150 DDR3 3000MHz Overclock version - TL 524,49
Ekran kartı: MSI - Nvidia Geforce GTX 970 Gaming GDDR5 4GB 256Bit - TL 1.923,12
RAM: Kingston - 8GB (2x4GB) HyperX Savage RED DDR3 1600MHz CL9 XMP - TL 284,10
İşlemci soğutucusu: Cooler Master - Hyper 212EVO - TL 273,17
Kasa & Güç kaynağı: Cooler Master - HAF 912 Advance Pencereli Mid-Tower Kasa & Cooler Master - GX 80 Plus 750W ATX - TL 1.010,73
Sabit disk: Seagate - 3,5 inch 1 TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm - TL 316,88
Monitör: AOC - 21,5 inch i2259Vw Geniş Ekran LED IPS Monitör - TL 776,35
Klavye: Thermaltake - Tt esports CHALLENGER Illuminated - TL 200 TL
Mouse: Preo - My Game M06 Gaming Mouse RGB - TL 29,9 TL
Hoparlör: Logitech - Z120 Mini Stereo Hoparlör - TL 95,99 TL
Toplam Piyasa Değeri: 6.527,41 TL

Parçaların bir çoğunun kutuları paketli duruyor. Onları da kullanım klavuzları ve ek malzemeleri ile tertemiz teslim edeceğim. PC'yi test etmek isterseniz gösterebilirim ama ciddi alıcıları beklerim.

Dipnot: Abim adına konuyu açıyorum. Sahibinden'e ilan koyunca r10 ailesinin de haberdar olmasını istedim.