tabiki o kouda haklısın.Ama ben standart düşüncelerin dışına çıkılmayı tercih ediyorum.
Yoksa tabiki ortada bir sorun yok değil ama ben bunu eğitimsizliğe vasıfsızlığa bağlıyorum.Piyasada vasıflı elemanları yüksek ücretlerle çalıştırırken vasıfsızlar çok yüksek ücretler istiyor.Herkestkeki masa başı aşkı otomatik olarak üretimi etkiliyor.Otmatik olarak geri kalıyoruz..Ben tartışmayı sevmem fikir alışverişini severim umarım bizide tayyipçi hükümetçi görmezsiniz.Amacım savunmak değil saygılı şekile kafamıza başı şeyleri dank ettirmek
Yok hocam hükümet yandaşlarının politikalardan yana bi sıkıntısı yok onlar desteklediği iktidar sahibinden satılık ülke diye memleketi ebayde açık arttırmaya çıkarsalar yine ses etmezler
Aslına bakarsan güncel duruma vasıfsız yada işci sıfatındaki çalışanların talep ettikleri ücretler normal ama, suriyeli değişkeni olunca ve bunlar yok pahalarına çalışınca bizim işverenimizinde işine geliyor.
Hadi memlekete gidiyim toprağımı ekiyim yada hayvancılık yapıyım desen çiftcinin kamburu almış başını gidiyo.
Bide kusura bakmayın ama memlekette kalan vasıflı eleman pek olduğunu düşünmüyorum hepsi avrupaya göç ettiler. Bizde kalan vasıflı eleman sıfatına sahip personel sadece işi bilen ilgili bölüm mezunu personel harici bir gelişimi yok sistemin dişlisi ve halinden memnun oluyor genelde