Tasarimix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Helal olsun hocam, senin gibi yardımsever bir insanı Web sitesine göre değerlendirip kötüleyen insanlara karşı hiç sesini çıkarmadan amacına yönelip yardım etmen beni çok etkiledi. Bende sana Web sitesi konusunda yardım edeceğim inşallah.
rws adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mümkünse ingilizce derslerinize katılmayı çok isterim, umarım kısa zamanda başlarsınız
emrezsy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne aşamadayız hocam sabırsızlıkla bekliyorum
okokok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bosver sen onlari gel bana birebir ders ver. Hem de para kazan 😂
FoRgEd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site açılmıyor ayrıca youtube da anlatım yapsan daha güzel olur
Wmqp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sıfırdan başlayalım
bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel ders verseniz iyi para kazanırsınız. saati 100 liradan günde 5 öğrenci ayda 15bin lira para.temiz iş hocam
beyler bu pazar başlayalım sıfırdan başlıycam ama sıkıcı hocalar gibi anlatmıycam elimde bir cambridge kitabı var ordan grammer mantığı nedir onu anlatacağım 30 dakika. diğer 30 dakikada aklınıza takılan sormak istediğiniz şeyler varsa onları tartışırız . Ayrıca her hafta en çok kullanılan kalıplar vs çıkarıp pdf olarak bir yere yüklerim ordan alır herkes. 1 ay sonunda test şeklinde bir dosya upload etcem internete ve test yapcaz en yüksek puan alan 3 kişiyi 1 irlandalı 1 ingiliz bayan olan whatsapp guruba eklıceym onlarla muhabbet edip geliştirirsiniz ingilizcenizi .
Teşvik edici aklınıza gelen birşey varsa onu da yapabilirim hatta iyi insanlarla samimi olursak ziyarete gelebilirsiniz ( tek şart uçak + yiyecek sizden artı vize) kalacak yer benden ve temizlik arkadaştan airbnb odasını temizlerse paranın yarısını veririm ona odadan gelen) takipte kalın