ben sana rıza nur dmedim. kitapları karıstırıyorsun. o bahsettiğim kitabı m kemal bile okumuş.ve dogru yazmıs diye sozu var.senin ibadetine nasıl karısmaz kardesim. kuran ogrenmek yasaktı. gizli saklı ogreniliyordu. ezan turkce okutuldu. 28 yıl hemde. bırakın bu işleri..tamam bir lider ama ben sunu demenizi beklerim.. dogrusu ve yanlısı ile insan. hatalarıda var dogrularıda.
her yaptıgı dogru demekle dusunmeyen sorgulamayan fetoculerden farkınız ne. onlarda abi abla ne derse dogrudur mantıgına sahipti. o kadar bilgin var baska bir sey sorayım. latifenin mektupları ve o doneme ait bir çok belge neden yasaklı.
korku yoksa yasaklama geregi neden duyuluyor.
peki agop efendiyi duydunmu. kim bu adam?
Kuran ne zaman yasaklandı? Kaynağın nedir. Ezan farklı diller de okunamaz diye bir ayet göster bana. Kuran aklınızı kullanın diyor. Her ülke de kendi dillerin de okunmalı kuran. Japonya da japonca, Almanya da almanca. Aksini iddaa ediyorsun ayet göster lütfen. Saklı olan belgelerden bahsediyorsun. Bir belge saklıyla onun saklı olduğunu nereden biliyorsun? Belki de öyle belgeler hiç yok. agop efendiyi hiç duymadım. google da baktım doğru düzgün kaynak bile yok.