Sen tarihi nereden öğrendin? Fetonun okulların dan öğrendin sanırım. Çünkü eski Atatürkü çok seven bir arkadaşım fetonun okulallarına gittik den sonra en büyük Atatürk düşmanı olmuşdu. Kuran okumuş da, şapka takmış da asılmışlar falan bunların hepsi yalan tarih. Asılanların hepsi Feto gibi abd ajanı hoca müsvetteleriydi. Sizin gibi beyinlere kalsa bu ülke çok dan suriye, ırak, afganistan gibi olurdu. İyiki de Atatürk gibi çağdaş bir lider geldi de az da olsa bu ülkeyi aydınlığa kavuştudu. Ama beynin örümcek bağlamış be kardeşim anlatsak ne yazar senin ağzıdan lağım akmaya devam edecek.
Kişi kendinden bilir işi. Demek ki fetonun okullarında sen öğrendin ki karşıda ki kişiye çamur atmayi kişilik haline getirmişsin.
Anlattıklarınızin hepsi hikaye. Tarihi ne belge var ne bilgi. Öyleymiş böyleymiş kafası. Eleştiriye kapalı benim dediğim doğrudan ileri gitmeyen zihniyet.
Bak size söylediğim kitabı okuyun. Armstrong un bozkurt kitabını okuyun. Ama orijinalini sonradan kirpilani değil. Bu kitabı m. Kemal de okuyup doğru anlatmış diye şerh düşmüştür. Ama siz kalıp bilgilerini değiştirmeyin korkarsınız. Çünkü gerçekler değişir. Bu yüzden bilgiye ve araştırmaya kapalisiniz. Yukarıda yazdığım agop efendinin kim olduğundan haberiniz bile yok. Ben m kemale saygı duymuyorum demedim. Gözünüzle okuyun. Ama hic kimse hatasız yanlışsız değil. Dolayısıyla eleştirilebilir. Eleştiri ile hakareti ayıramayan tipler burada buna tahammül edemeyip hakaret ediyor. Unutmayın herkes karakterini yansıtır. Küfürlü konuşan kişilere iade ediyorum sözlerini.
İslam'a ve Müslümanlara bunun üzerinden hakaret etmeyi bırakın.