makaleenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin karın başka bir adamı düşünüp orgazm olsa bütün gün hoşuna gider mi? Çocuk musunuz ya evlenmeseydin o zaman.Bence bilgisayda yaptığın işte +18 videolar izleyip terlemek
10 yıl boyunca unutamadığı bir insanı her gün düşünebilen saplantılı insana söylencek bir söz mu bu? sırf bu yazı yüzünden 10 yıl sonra karşına çıkar sen nasıl böyle bir şey yazdın diye hesabını sorar ben sana söyleyeyim.

Konu sahibi arkadaş sana gelince; sen bu eski arkadaşına haksızlıklar yaptığını düşündüğün için onu kafandan atamıyorsun. Olan olmuş diye bir laf var ülkemizde. Sende böyle yapmalısın. Olan olmuş bitmiş, herkes yeni bir hayat çizmiş kendine. Verdiğin sözü de tutmuşsun. Mezar taşını yaptırtmak için mücadeleni de veriyorsun. Bence bunu senin yaptırdığını kimseye söyleme. Gelip sorsa bile sen mi yaptırdın diye söyleme. Evdeki karını çoluğunu çocuğunu düşün. Dimyattaki pirinç hayalin yüzünden evdeki bulguru görmezden gelme..
Mezar yaptırdığını vs. Nasıl bir durumda olduğunu eşin öğrense sence seninle aynı yatağa baş koyar mı? oda bırakıp giderse düşeceğin durumu birazcık ileri hayal gücünü kullansana.. Gerekiyorsa taşı şehrini git başka yerlere al aileni rahat et.

OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda kafama takılan tek şey mezar için 5 bin TL vermen. Yani o kadar para olacağını sanmıyorum çok tuhaf.
Aynı şey benim de aklıma geldi. Çünkü 3 yıl önce iki kişilik mezar yaptırttım mermerden vs 3500TL.. Mezarcı iyi bir ticaret yapmış.