ystr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atatürk'ü ilahlaştırmadınız, afedersiniz b***kunu çıkardınız b***kunu.
Siyasi parti malzemesi yaptınız,
Arabaların tamponlarına dövme yaptınız,
3 kuruşluk adamlarla kıyaslayacak malzeme yaptınız,
yaptınız da yaptınız.
Bak bi de gelmiş burda tartışma konusu yapmışsınız.
Milletin ağzına sakızı verdiniz, şimdi de diyorsunuzki niye çiğniyorsun?
Hata kim de acaba?
10 sene önce Atatürk'e herkes saygı duyardı, hakkında pek konuşulmazdı. Şimdi 3-5 kelime okuyan gören hakkında konuşuyor.
Koskoca adamı malzeme ettiniz bu millete. Atatürk'ü savunana da saydırıyorum, hakaret edene de......

Atatürk'ü tartışamazsın!
Atatürk'ü siyasi malzeme yapamazsın!
Hatta siz varya siz, 3 kuruşluk hayatınızla Atatürk'ü ağzınıza bile alamazsınız.
Herifin tek yaptığı bilgisayarda yazmak, koskoca savaşlar geçirmiş adama gelip burda hakaret ediyor. GÖTÜME BAK HELE SEN...
SEN NE *** YEDİN BU VATAN İÇİN ACABA ?

Acilen Kilitlenmesi lazım bu saçma konunun.
Atatürk'ü tartışacak kadar birşey vermediniz bu ülkeye. Sizin haddinize değil.
Seversin ya da sevmezsin. Saygı duy, çeneni kapat.
Ahmak mısın sen saygı duymayan yok. Ben ilahlastirmiyoruz diyenlere cevap veriyorum ki eleştiri en doğal haktır. Kendinize gelince herkesi eleştirme hakkına sahibiz kafasındayız ama boyle bir durumda yapamazsın. Sebep. Ataturk culuk ne oldu biliyor musun Mecidiyeköy de kart postali 5 TL ye satanlara malzeme. Hakaret etmeden sadece bilgi yazın. Tamam bir savaş kazanıldı. Peki sonra. Ülke kime teslim edildi. İngiliz getirilip tarih kitapları yazıldı. Kanal cephesinde ihanet ettiği için idama mahkum edilen agop efendi getirilip TDK nin başına geçirildi. Bumu milliyetçilik.

O dönemde ki yazar şair takımına bakın adam ne diyor Kemalizm bir dindir diyecek kadar ileri gitmişlerdir.

İnkılap dediğiniz şeyleri biz zaten batılı bize yapmasın diye savasmadik mı. Zorla şapka takmadın diye idam edilenler, kuran okudu diye asılanlar hele bir Erzincan da hoca olayı var adam mezardan çıkarılıp asılıp tekrar gömülüyor. Nasıl biz idam etmeden olursun diye.

Kemalettin kamu derki biz akşam sofrada bir inkılap yapar sabah onu değiştirdik.

Bu ülke için ne yaptın diyen sen ne yaptın. Ayrıca yaptıkları için babasının dükkanı gibi isteyen istediklerini yapabilir mi.