AnkaraninBeyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim uyarı halinde report edip taşınabilir.

bu hostinglerin hali ne olacak? deneme amaçlı dnznet’ten aldım daha siteyi kurmadan bakım çalışması haberi geldi. Narin Hostingten aldım siteyi kurdum para harcadım domain wordpress kurulum optimizasyon adsense hesabı makale yazdırma derken bir sürü para gitti 4-5 saattir siteye erişim yok arıza olmuş falan filan 12 ağustostan sonraki sitelerin durumu belli değil. kim ödeyecek o kadar masrafı? masrafları geçtim hosting parasını istesem vermezler. yüzüm gülmedi asla bu hostinglerden. en son blogspot’a döncem herhalde...
EmreCapan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünya dursa blogger durmaz diyormuşum
Aynen narin hostingden bir hosting daha aldık fakat hala beklemede durumu, arızalıymış bir kısmı sanırım.
Tecrübe oluyor, iyi tarafından bakın.
Merhaba

Durumunuz için geçmiş olsun.

Ancak bir konuda düzeltme yapmadan geçmek istemedim. dnznet dediğiniz firma için biz de çok fazla şikayet okuduk bu firma için bir şey diyemiyorum.

Ancak narin hostingdeki durum arıza ise bu 2 firmayı aynı kefeye koymanız hata olmuş. Zira teknik arızalar her an her firmada olabilir. Bu bağlamda konuyu yeni okuyanlar için Narin hosting firması kötü bir izlenim almış olabilir.

Tabi sizde talihsiz an yaşamışsınız ki yeni geçiş yaptığınızda arıza yaşanmış.

Tekrar geçmiş olsun. Umarız kayıpsız ve kısa sürede çözümlendirirsiniz.