Bogahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamazsanız sorum size neden hosting firmalarının şikayet konularına bakmadan hizmet alıyorsunuz ?
Yani r10 üzerinde bizde dahil olmak üzere tek şikayet dahil almamış firmalar varken ve kaliteli firma varken şikayetleri tavan yapmış ve mağdur olmuş firmalara başvurmanız şaşırtıcı doğrusu. Malesef hostinglerin hali ne olacak konusuna katılmıyorum çünkü hizmet verecek firmalarla çalışmamışsınız. Belki Narin için iyi şeyler söyleyebilirim ama dnz dediğiniz firma hergün hakkında 5 şikayet açılan bir firma
dnz konusunda haklısınız ona hiç bakmadım. aldıktan sonra bakıyım dedim şikayetlerin haddi hesabı yok. ben de hiç siteyi kurmadım oraya. ama narin için bişey göremedim. alalım deyince zaten kendilerinden iyisi yokmuş gibi davranıyorlar aldım tüm her şey bitti bi baktım site uçmuş

Flexible adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Canınızın sıkılmasını istemiyorsanız, köklü hosting firmalarından alım yapacaksınız. Yeni açılan firmamsılardan alışveriş ederseniz bu sorunları yaşamanız normal
hocam onlar da bir nevi adam soyuyorlar açıkçası ki onlarında garantisi yok radore dc bile bugün patladı kaç dakika giremedik r10a