1)Paranız vadede kaldığı süre boyunca yeniden bir müdahalede bulunmak zorunda değilsiniz. Sadece vade tipinizi çekerken ilk seçimlerinizi doğru yapmalısınız. Sistem size soracak, vade sonunda kazandığınız faiz ana paranıza eklenerek yeni vade döneminde yeni meblağ üzerinden mi devam etsin yoksa faizinizi vadesiz hesabınıza mı aktaralım diye.. Eğer aylık olarak faizi çekip kullanacaksanız ana paranıza eklettirmetin, vadesizinize aktarılsın ve yeni dönem ilk yatırdığınız miktar ile yeniden başlasın.
2) 32 günden önce de dilediğiniz zaman çekebilirsiniz ancak 30. gün bile çekseniz, ilgili aya ait faiz miktarının tek kuruşunu bile alamazsınız. Sadece ana paranızı çekebilirsiniz.
3. bir soru ya da fikir sormamışsınız ancak ben yine de söylemeden geçmek istemedim; ne yazık ki paramızın değer kaybettiği bu günlerde, Türk parası ile vadeli hesap uzun vadede paranızın pula dönmesine sebep olabilir. Şu dönemde bekleteceğiniz bir para varsa döviz olarak tutmanızı tavsiye ederim ancak şu anda döviz yüksek elbette ancak böyle bir fikriniz varsa, düşüş gösterdiği bir anı takip edip döviz alıp bu şekilde bekleterek vadeliden edeceğinizden daha fazla kar edebilirsiniz ya da edemeyebilirsiniz de tabi, bunlar hep risktir ancak ben olsaydım öyle yapardım diyerek sözümü tamamlamış olayım..