ön edit: aciliyetten dolayı
1500 tl ye inmiştir. tema özel sadece bu iş için yap
ıldı. şuan bedava bir fiyattan veriyorum
Geçen aylarda iptal ettiğim satış konumdur fiyat düşmüştür. aciliyetten dolayı 4-4.5 k teklif veren arkadaşlar vardı.
Merhaba Arkadaşlar. Mart ayında açmış olduğum Airdrop paylaşım sitemi ihtiyaçtan dolayı mecburiyetten satmaktayım. Türkiye'de sanırım bu sektörde benzeri yok. Dünya genelinde toplam belkide 10 Tane böyle site yok. Aslında bakarsak işten çok memnunum. Bu işi kovalayan forumda arkadaşlar var biliyorum. Adsense hiç bağlamadım,daha çok gelir yapılabilir ama bence gerek yok.
Site ingilizce üzerinedir.Kitle tamamen yabancı ama Türklerde var. Özel yaptırdığım tema arka planı türkçedir. Günlük yeni çıkan airdropları paylaşıyorum. Aynı zamanda tamamı bu iş için odaklı sağlam 5 Adet Twitter hesabını birlikte vereceğim. Sadece bu piyasadaki böyle sayfa isteseniz zaten bundan fazla para dökersiniz.
Bu kitleler tamamı airdrop için referans sistemini bilen kişilerdir. Attığım linklere üye olan kitlelerdir. bot vs vs hiç bişey yapılmamıştır. Tırnaklarımla büyüttüm bu sayfaları Şuan sistem sorunsuz işlemektedir. Çok güzel paralar kazandım ve halada kazanmaktayım.Cüzdana sürekli geliyor bişeyler. Referanslardan gelen coinler borsaya cıktıktan sonra maalesef hemen bozuyoruz hydrodan sadece 3500 tl ye yakın, ( bozduktan 1 hafta sonra 15.000 tl ye çıktı ama bozmuş olduk.1 ay önce kanadecoin bozdum 770K vardı elimde hemen hemen 700 TL. o kadar çok var ki..
bu arada coin firmalarından mailler geliyor kendi coinlerin tanıtımını yapmak için. Ücret karşılığı (btc - eth - veya kendi coini ) buradanda ekstra kazanç elde edilecek.
Yanlış anlamayın fakat samimi söylüyorum eğer ben bu işe tamamen adapte olarak çalışsam inanıyorum ki dünyayın en iyi siteleri arasına sokardım bunu. piyasadaki en baba site şuan airdropalert. com. belli bir zaman sonra piyasaya çıkacak coinlerle anlaşma bile yapılabilir. adamlar böyle para kazanıyor.
Telefondan detay paylaşabilirim. forum dışı iletişim için
kriptoparalar11@gmail.com
istanbul içi noter usulu sözlemede yapılabilir.
[B]Site adresi:
PM
İstenen Fiyat[B]: 1500
Sitenin aylık getirisi: Airdroplardan ortalama tüm zamanı baz alırsak 6500 TL civarı
Sitenin açılış tarihi: 5.3.2018
Kategori, sitenin içeriği nedir: Coin Airdrop, Airdrop Paylaşım Sitesi
Günlük hit sayısı: bayramdan beri paylasım yapmıyorum paylasım yapsam 300 filan 700-800 de cıkar
Ziyaretçi kaynağı: Sosyal medya / twitter
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site Tüm içeriği ile satılık
Hosting dahil midir: konuşulur.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Özel Airdrop için tasarım yaptırıldı.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır Yok