Boykot edin derken ABD vatandaşı gibi konuştunuz . Öyle bir durum mevcutsa ona göre görüş öneri sunalım

Halka giren çıkan tabiride pek hoş değil. Halk zarar görür demek kafidir.
Yazdığınız mesajla birçok firmayı zan altında bırakıyorsunuz . Ayrıca bu firmalar Sony Apple ve birçok firmanın ürünlerini satıyorlar. Eleştirebilirsiniz biz Bim yada farklı firmanın avukatıda değiliz fakat bu tarz ithamlar için çok emin ve doğuracağı sonuçları göze almak gerekli.
kimseyi zan altında bırakmıyorum hocam vatan bilgisayar olsun teknosa olsun bunlar çakma ürünlerde satıyor reyonlar da veya sitelerin de göre bilirsiniz apple usb kablosu vs ama marka farklı çakma ürün kısacası. Türkcell konusun da ise orjinal apple usb kablosu olarak sattıkları ürün çakma çıktı ki apple servisin den rapor dahi aldım orjinal olmadığına dair. Başıma gelmiş bir durum ki bahsettim olay dan. Apple konusun da şunu anladım apple nün kendi satış fiyatlarının altın da bir satış oluyor ise istedikleri kadar orjinal desinler çakma çıkıyor. Farklı yollar ile orjinalini temin edip ucuz dan verebilen varise birşey diyemem ama ucuz ise orjinal değil