öncelikle böyle bir konu açmak doğrumu değilmi buraya bilmiyorum eğer yanlış ise R10 ailesi ve Yönetiminden Özür diliyorum İçinden Çıkamadım Soru Şu

Yıllar önce birini çok seviyordum yaklaşık 6 yıllık birliktelimiz vardı. sonra benim o 6 yıl içinde yaptım bazı kötü işler vardı bilgisar ile ilgili
bende ona sölemedim 6 yıl boyunca bir nevi yalan söledim sadece yalan söledim tek konu oydu ne iş yaptın demeyin lütfen sonra bir gün sevdim insan bunu öğrendi ve kendisi yalandan nefret etti için benden ayrıldı o halen bekar ve hayatına kimseyi almadı ama ben evledim hatta çocugum oldu geçen günlerde mutlu ailem var fakat geçmişimi unutamıyorum kısacası nereye gitsem o var sanki neyse onun annesi 10 yıl önce vefat etmişti bizim birliktelimizde ben ona söz vermiştim annenin mezarını yaptıracam diye

ve hergün işe giderken annesinin mezarının oldugu güzergahı kullanırım ve her geçtimde vicdanen rahatsız oluyordum ve dayanamayıp büğün bir mezarcı il anlaştım 5 bin tl verdim yapsınlar diye sizce doğrumu yaptım veya ailesinin tepkisi ne olur kendisi neder bu işe kafam karıştı
tekrar teşeklür ederim