Donanımhaber ile burayı kıyaslamanız yanlış. Orası öncelik teknoloji üzerine hem blog hemde forum sitesi burası ise webmaster forumu. r10 u kullanan üyelerin büyük çoğunluğu genel de forumu ticari amaçlı kullanıyor. Orası genel kullanım alanı ve üye sayısı bildiğim kadarıyla buradan daha fazla. r10' un Off Topic bölümü neyse donanımhaberin de Konu Dışı bölümü hemen hemen aynı bana göre. Ayrıca buranın kitlesi ile oranın kitlesi bir değil. Öğrenci ve çocuk yoğunluğu orada daha fazla. Uygun görmedikleri konulara tabi ki müdahale edecekler bu bütün forumlar için geçerli bir durum.
Son söylediğiniz cümle hariç kalanlarına katılıyorum.Müdahale etmek dediğiniz haksız yere konu silmek midir?Veya bir mod yetkisinin konu silmek olduğunu bilerek konuyu haksız yere silerek egosunumu zıplatır bilemiyorum.
Bana belirtilen konu silme sebepleri konumla uyuşmuyor.Ve konumun silinmesi şöyle oldu ben bana hakaret içeren konum içerisindeki postu şikayet butonuyla belirtmemden sonra oluyor.
Anlıycağınız "Ben şikayet ediyorum bana hakaret edildiğini" benim konum 6 aydır orda duruyor benim konum siliniyor.
Arkadaşlar konumu açtılar
haklı olduğumu anlatana kadar imanım gevresede açtılar konumu