Engin07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Ay ve 10 Gün gibi kısa sürelerde bu kanıya nasıl vardınız gerçekten. Burada bahsedilen konu Türkiye'de forum kelimesinin ne olduğu ve forum kavramını ülkemizde kullanılabilir bir platform olarak göstermeyi başaran Forum Donanım Haber'e söylüyorsunuz. Ayrıca, arkadaşın R10'da satabileceği 10 satış süresinde Donanım Haber üzerinde 500 tane satış gerçekleştirebilir.
Bu satış konusunda alandan alana değişiklik gösterir diye düşünüyorum.Benim alanımda dediğiniz gibi oldu, düşük hitli bir forumda(onlinehile.org) 5000rp satmışken, donanımhaberde 50000 rp satışı gerçekleştirdim.R10'da da açtım konumu biraz yeni ama bu satış alanımın kitlesi yok o yüzden satamıyorum.Donanımhaber her zaman r10a göre 10a-500 değil.
Bi site satışı, bi instagram hizmeti, bi seo hizmeti alıcak r10 a bakar.
Ama benim alanım LoL oynuyan kitle ve bu kitlenin büyüklüğü olunca, r10da lol oynuyan diyelim ki 100 kişi varken, donanımhaberde 1000 kişi olduğu için bu durum orda daha fazla talep görüyor...

FoxTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada kime satacak RP'yi, donanımhaber'de kitle geniş. Umarım en kısa sürede çözülür.
Durumda öyle oldu, konumu kapatıp yeni konu açabilirsiniz RP satış konusunda dediler.Mesela şu 6 ayda ben orda çok referans topladım düşün ki konuyu açarken 20.000 RP satışı yazdım bir adama ilk satışım 21.900 rp oldu.
Referans mesajları vardı o yüzden önemliydi.R10'dada dedin gibi konum var ama talep az, lol oynuyan az diye düşünüyorum.

ServerQuantum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oldum olası o foruma ısınamamıştım zaten. Sen bu forumdan şaşma hocam.
Bu forum, sanal ticaret olarak bazı alanlarda bir numara, orası League of Legends kitlesi yüksek olduğu için talep ettiğim bir alandı.Yaptıkları ayıp, hoş gelmedi bu konuyuda şikayet amaçlı açmadım zaten kimi kime şikayet edicem, sadece başıma geldi, anlatmak istedim o sebeple açtım.
Kimse forum.donanımhaberi direk aşağılama, düşürme açılmış bir konu olarak görmesin.