2 Ay ve 10 Gün gibi kısa sürelerde bu kanıya nasıl vardınız gerçekten. Burada bahsedilen konu Türkiye'de forum kelimesinin ne olduğu ve forum kavramını ülkemizde kullanılabilir bir platform olarak göstermeyi başaran Forum Donanım Haber'e söylüyorsunuz. Ayrıca, arkadaşın R10'da satabileceği 10 satış süresinde Donanım Haber üzerinde 500 tane satış gerçekleştirebilir.
Hocam şöyle ben satış açısından düşünmedim.
RP konusunda elbetteki donanım haber geniş bir kitleye sahiptir.
Detaylı olarak forum ile alakalı bilgim yok.
Fakat ben yönetim açısından buradan şaşmamasını söyledim.
Bunun sebebi ise şudur; genel olarak r10'da da herkes ticaret yapabiliyor.
Ticaret yapıldığı taktirde uyuşmazlıklar ve ************** vakaları bazen yaşanabiliyor.
Bende ticaret yaptım ve üye ile ticaret yaptığımda r10da üyeliğim yoktu.
aynı şekilde ticaret yaptığım kişininde ticaret yaptığım zamanda r10 üyeliği yoktu. Fakat bu kişi sonradan r10 üyesi olunca ben kanıtlarımı sunup şikayet konusu açtım. Kanıtlarımı sundum ve yönetim en kararlı şekilde ağırlığını koydu. Bu yüzden r10u seviyorum. Beğenmeyen ya da hoşnut olmayan arkadaşlara saygı duyarım. Fakat bana r10 temasının anlaşılır olması ve yönetimin anlayışlı olması sebebi ile kendini sevdirdi.
Arkadaşın nasıl ne kadar rp satışı yaptığını bilmiyorum. Benim alanım makale alanı. Ben kendi fikrimi söylediğim için kendi alanıma göre değerlendirdim. Donanım haber hem arayüz bakımından karışık geliyor bana. O yüzden ısınamadığımı söyledim.
Aynı zamanda bana göre bence ticaret yapılan alanın daha sağlıklı ve kararlı bir ortam olmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Arkadaş bir sürü ticaret yaptığını söyledi, evet belki iyi kazandı ama şuan büyük hayal kırıklılığına uğradı. Bence 10 eksik kazanıp satış yapanın kadar alanında haklarını savunduğu bir platformda satış yapması daha iyi olacak diye düşünüyorum.