Ürünü malı, hizmeti satmak ayrı bir dert, sattıktan sonra kendini ifade etmek anlatmak ve karşındakinin nöron nöron bakması ayrı bir dert. O yüzden çok detay vermeden bunu doğru bildiğini yapacaksın. Ben öyle yapıyorum, kesin ve net konuşarak yetki bendemi diyorum tamam o zaman şimdi bunu böyle yapacağız yapmazsak sonuç bu olur direk en keskin sonucu söyle geç, yaparsan şu olur kısmına hiç gelme derim

digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz aslında iş bilmeyen insanlar ile çalışmıyorsunuz.
Siz iş bilmeyen insanlar için çalışıyorsunuz.
Hayatınız boyunca da iş bilmeyen insanlar için çalışacaksınız.
Adam o işi çok iyi bilse zaten eleman istihdam etmez.
Siz hizmet satıyorsunuz adamlara. Onlarla ortak değilsiniz.
Ve sözünüzü dinletecek kadar kendinizi ispat edememişsiniz.
Adamlar o işten anlasalar zaten sana niye para versinler.
Sana para verip iş yaptırıyorlarsa sen de adamlara işin nasıl yapılacağı konusunda kurallar koy.
Eğer koyduğun kurallara bağlı çalışmıyorlarsa çalışmayı sonlandır ki saygı gör.
Çünkü oradaki başarısızlık da başarı gibi senin referanslarına yazılır.
Başarısız olmaktansa erkenden işi sonlandırmak daha makbuldür.
Ama anladığım kadarı ile sen adamlara işi öğretmek istemediğin için herşeyi verin ben yapayım diyorsun.
Onlar da parayı biz veriyoruz diye verilecek kararların kendi insiyatiflerinde olmasını istiyorlar.
Görünen o ki müşterilerinizin gözünde işin uzmanı bir profesyonel değil, internet işlerine meraklı genç bir insan pozisyonundasınız.
@digiklan; yazdığınız herşeye nedense ne zaman okusum baştan sona katılıyorum Sen abi işi gücü bırakıp, insan geliştirmelisin yada kişisel gelişim koçu,uzmanı v.s olmalısın kanatimce müdaviminde çok olur, okurunda )))