Ben uzun süredir League of Legends adlı oyun üzerinden satışlar yapmaktayım.Donanımhaber sitesinde yaklaşık 6 aylık bir konum vardı.
Konu üzerinde geçenlerde bana o bölümün 2-3 üyesi iğneleyici ve hakaret edici mesajlarla aşağılamaya çalıştı bende onlara bu konu satış konusu olduğunu belirtip hakaret etmeden karşılık verdim.
Sonrasında bu konu üzerinden yüksek meblalarda satış yaptım, modlara şikayet edeyim dedim.Moda şikayet ettiğim postta direk bana hakaret ediliyor, mod adlı şahıs nasıl bir insansa ki konumu kapattı, sebebinide belirtmedi.
Aramızdaki mesajlaşmaya asıl yöneticiyi dahil ederek bu konuyu savundum, bana hakaret ediliyor, benim konum kapatılıyor nasıl iştir diye.
Söylediği ise çok ilginçti.Ben RP satıyorum, adam bana hesap satışı yasak dedi.Hesap satışı yapmadığımı belirttim.Cevap veremedi.Yani Türkiye'nin böyle büyük forumlarından birinde mod-yönetici olabilen bu kişiler nasıl alınıyor, seçiliyor bilmiyorum ama burda bu isyanımı sizlere belirtmek istedim.
Birde gelmiş bana diyor ki RP satışı serbesttir.Ama hesap satışı yasak.
Bir hesap satışı konum vardı bu dialog öncesinde kapatmışlardı onuda söyledim evet hesap satışı konumu kapattınız dedim.Ama bu konuda hesap satışı yapılmıyor ve 6 ay oldu konu açılalı nasıl kapatırsınız diyorum cevap veremiyorlar.Böyle bir yüzsüzlük, böyle bir şey yok ya...
Bölüm modunu, bölüm yöneticisine şikayet ediyorum, durum böyle oluyor şimdi onunda üstünde bir yetkili arayacağım.
Saat 24:00 civarında konumu açtılar.Haklı olduğumu biliyordum, bulabildiğim bütün modlara mesaj attım