emrezsy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam merhabalar. Öncelikle karşılıksız olarak eğitim vereceğiniz için şahsım adına teşekkür ederim.
Size tavsiyemdir. Twich kanalından canlı yayın yapabilirsiniz. Ayrıca burada belki gelirde elde edebilirsiniz. Öğrenmek isteyenlerin hepsi kanalınıza abone olur ve canlı yayına geçeceğiniz zaman hepimizinde haberi olur.

Şahsen ben eğitime katılmak isterim. Başlayacağınız zaman haber ederseniz hangi kanal olursa olsun takip edicem. Saygılarımla
wyand0tte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle bu çabanız için sizi takdir ettim.
Arkadaşların önerisindeki bir canlı yayın sitesinden yaparsan bu işlemi bende katılmak isterim.

Başlağıdında bilgi verirsen takipçin olurum.
Wmqp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takipteyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tasarimix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle tebrik ederim çabanızdan dolayı, konunun bu kadar gereksiz mesajlarla dolmasına üzüldüm açıkçası, şuan memleketteyim yarın eve dönüyorum inşallah, 2-3 Eylül gibi sana güzel bir site yapacağım, derslerini oradan verirsin daha güzel olur.

Bana istediğin zaman ulaşabilirsin, profilimde tüm bilgilerim var.
Orkinos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim nesil ve sonraki nesillere ibret olsun diye bu site 10 sene acik kalmali bence

ZTE BLADE A910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Millet cahil ve kaba hocam. Verilen hizmete emeğe bakmazlar tema kötüymüş ona laf atıyorlar. Sizin hareketinizi de takdir ediyorum.
deafmute adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ingilizceyi bende öğrenmek isterim yds kursu gibi olsa çok kişi katılır diye düşünüyorum
Gorkemanl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben takipteyim ögrenmek istiyorum ingilizce ders vermekten vazgeçmediyseniz benide kaydedermisiniz?
Arkadaşlar ben öğretmen değilim açıkcası . Ama nerdeyse 3-4 yıldır yurt dışında hep ingilizce konuşulan bir ortamda çalıştım ve bitirdiğim bölümde ingilizce zaten. Birde sürekli irlandalılar ve ingilizlerle iş yapıyoruz . O yüzden dilim ileri seviye

Almanca içinde liseden beri almanca alırım ve birçok alman kız arkadaşım oldu o yüzden baya iyi derecede sayılır . İngilizcem gibi değl ama derdinizi çok rahat anlatacak kadar öğretirim .

İngilizce derslerini nasıl yapcam bilmiyorum kanalı bulsak bile TOEFL şeklinde mi , YDS hazırlık gibi mi yoksa sıfırdan ABC'sinden başlayıp mantığını anlatıp arada herkesin seveceği kısa youtube videoları ile vs mi çalışcak bilmiyorum .
Ama bildiklerimi öğrenmek isteyen insanlara öğretmek istiyorum

Sebeblerinden biride şu burda birkaç arkadaşla tanıştım ve biz TR'ye geldiğimizde çok yalnız hissettik kimse ingilizce konuşamıyor vs dediler
kendimi kötü hissettim . Biraz haklılar ama bunu değiştirmek istedim
biri değiştirmek zorunda benimde katkım olsun istedim .

Genel nasıl istiyorsa o şekilde bir ders programı izleriz

SÜPRİZ SON : ilerde skype , whatsapp veya viber grubu açıp ingiliz alman , hırvat vs birçok kişiyi de ekliycem iyice dersleri iletlettikten sonra yeni insanlarla tanışmış olursunuz
Kim bilir belki evlenip mürvetini göreceklerimiz bile çıkar