zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Annem 2 hat kullanıyor. Turkcell ve Avea. Turkcell'de sabaha kadar telefonu açık. Biri dinliyor. Polis diyor annem. Neden niye dinlediğini hiç bilmiyoruz. Anneme yüzyüze görüştün mü diyorum evet diyor. Neden olduğunu niye olduğunu hiç söylemiyor.

Az önce telefonu kapandı şarjı bitti. Avea hattından hemen aradılar kapandı telefon diye. Acaba güven konusundan dolayı mı bize polis diyor anlamadım. Polis böyle birşey yapar mı?

Telefon 7/24 açık kalacakmış ve 9 gün süre vermişler. 5 eylülde herkese anlatacağım diyor. Turkcell şarjı bitti kapandı hala anlatmıyor korkutmuşlar mı ne yapmışlarsa. Bilmeyin başınız yanar bizle alakası yok deyip duruyor.

Abim annemle kalıyor. Bugün evde zil çalmış bütün ışıkları kapatmış. Abim ne oluyor demiş. Bakma kapıya falan demiş kim geldiyse gider falan demiş. Durum o derece. Polise gitsek annemin başı yanar mı ne tarz bi olay bilmiyoruz. Siz karışmayın deyip duruyor.

Bu tarz başına olay gelen bilen var mı? Acil cevap lütfen.
Teşkilatta böyle bir uygulama yok.
Yapılan tüm iş ve işlemler kanunlar yönetmeliklere uygun olarak resmi yollar ile yapılmaktadır.

Annenize birileri musallat olmuş anlaşılan ve kadını iyi derecede korkutmuşlar. Var sayalım Annenizi korkuttular ve polise gitti "poliste teknik takip başlatıyoruz bu sebep ile gelen tüm aramalarınızı dinleyeceğiz telefonu asla kapatmayın" dedi ise bile anneniz böyle bir durumda panik olmak yerine polisin izlediğini bildiği için güven duyar.

Mümkün değil diyorum. Gecikmeden adli kanallar aracılığı ile şikayetçi olun, elinizde bir başvuru belgeniz olsun ki, olduda bir sahtekarlığa adınız karışırsa sizi kurtaracak tek şey o başvuru olacaktır.