Derenin sol tarafı benim sağ tarafı senin memleket

Ayancık-Türkeli-Çatalzeytin yolundan çok Kastamonu'ya gittim üniversite yıllarında.
Cide'de güzel bir yer, tatil açısından sessiz sakin, bakir bir yer diyebilirim. Benim memleket Ayancık (Sinop) gibi. Yalnız ne kadar güzel olursa olsun sadece yazın işlek, kışın ölü şehir oldukları için 1 milyon gibi fiyatlara bu evi satamazsınız. Genellikle arsalar 500 bin civarında satılır. Ve yine sıfır daireler üzerinden konuyu ele alacak olursa 300-400 bin arasına dubleks deniz manzaralı (denize 10 adım uzaklıkta) daire satılıyor bizim ilçede. Eğerki yol geçme gibi bir durum varsa bekleyin. Veya bir müteahhit ile anlaşabilecek bir konuma sahipse kat karşılığında daireyi verin. Ama denize yakın olması nedeniyle 2-3 katlı imar izni verilir diye tahmin ediyorum. Kısaca aklınızdaki fiyatları yarısı kadar düşürün.
reis aynen satılmayabilir ama şöyle bişey burays gel bi gör bırak 1 m,5 m verirsin.Denize sıfır bir iskele (çardak) yaptık orada yemek,çay içmek rüya gibi sanki denizin üzerindesin.Denizi çektiğim foto iskele üzerinden.Belki çıkar diye meraklıları var.
şu an satmayın 3 yıl.10 yıl sonra satın daha değerlenecek yabancılar alır daha çok muaf tutulan evler bulunca kaçırmayan yabancılar
Bekliyoruz hocam bu araplar satın alabiliyor.