Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben size kullanıcı adından bahsettim . Adam kendindeki hesabı vermeyip kulanııcı adını düşürmeden
ne yaptınız niye aktarmadınız diye hesap soruyor anlatmama rağmen.
Bunun iş yapmamakla bağı nedir?
Alıntı
Bunun yanında anlaşma yapılırken gönderileri felan biz paylaşacaktık bu yöndeydi. Yani tam anlamıyla yönetim. Evet hesap bende ama belediyeden bir elemana paylaştırıyorlar fotoğraflarını felan heryerde o çekiyor.
Güya anlaşma yapılırken , çekilen fotoğraf ve bilgileri bize göndereceklerdi ben paylaşımını yapacaktım planlayarak..
Bu cümlelerinize ithafen, size para karşılığı işi vermişler ama yinede bilmeyen birileri karıştırılıyor işe. genel birşey söyledim, size karşı değil. Sizin yerinizde başkası olsa bunu kötüye kullanır. Vakit harcamadan kestiği faturasını bilir demek istedim.
Alıntı
Böyle iş bilmeyen adamlar da Belediyenin Basın ve yayın dairelerinde görev alıyor..... !
Belediye de bunun farkında ki sizden hizmet talebinde bulunmuşlar. Sizin belediyenin değil malesef Türkiye'nin gerçeği bu. "Bizim yeğen bilgisayarla uğraşıyor sosyal medya danışmanı yapalım" mantığıyla alınmış sosyal medya uzmanı, IT sorumlusu mevcut kurumlarda.
Müşteri profili bu. genelde işten anlamaz, dinlemez, hele süreçle hiç ilgilenmez. Neticeye bakar. Hatta sizin durum böyle devam ettiğinde, hesabı taşımadınız diye takip sayısı artmayınca sizi suçlarlar.
Bu süreçte sabredip müşteriyi bu işte sizin uzman olduğunuza ikna etmeniz gerekir.
Saygılar.