Gerçekten müthiş bir proje hayata geçirilmiş. Emeklerinize sağlık diyor, hayırlı kazançlar diliyorum. İlerleyen günlerde sipariş geçeceğim.
Çok teşekkürler, çok sağolun. Sipariş verdiğinizde tekrar yazıp kupon kodu istemeyi unutmayın
Hayırlı olsun, yarın deneyeceğim
Çok teşekkürler, çok sağolun. Sipariş verdiğinizde tekrar yazıp kupon kodu istemeyi unutmayın
Kupon kodunu ilk sipariş sonrası için mi kullanabiliyoruz yoksa ilk deneme için kullanabilir miyiz ? Yani bakiye eklememiz gerekiyor u ilk olarak.
Evet, kupon kodu ile gelen puanlarrı kullanmak için bir ürünümüz olması lazım. Çünkü puanlar aktif ürünler arasında kullanılabiliyor.
Süper hizmet inş. memnun kalırız, indirim kodunu alayım lütfen
Çok teşekkürler, çok sağolun. Hemen gönderiyorum
Çok teşekkürler, çok sağolun.
Osman Bey
Siparişimi verdim adet yerini bulsun kupon kodumu beklerim =)
Hemen gönderiyorum =)
Çok güzel bir sistem olmuş ellerinize sağlık, ama dolar kurunun sabitliği bozulduğunda fiyatlar biraz yüksek kalıcak.
Çok teşekkürler, çok sağolun.
Elimizden geldiği kadar yüksek döviz kuruna karşı direneceğiz. Ancak Türk Lirası cinsinden satış yapıyor olsaydık da sonuç değişmezdi. Çünkü bizim sektörümüzün ham madde ve malzemesi USD olduğundan kurdaki artış TL de olsa Dolar da olsa etkiliyor. Bu konuda yanlış anlaşılmalara karşı güzel bir blog yazısı paylaşmıştık benzer düşüncelere sahip arkadaşlar için paylaşıyorum
https://www.netinternet.com.tr/blog/...inen-yanlislar
Üye oldum. Mutlaka deneyeceğim.
Hayırlı olsun. En kısa sürede sipariş geçiyorum.

Şuanlık makineye ihtiyacım yok açıkçası lakin keşke denemek için 3-5 dolar verilseydi en azından bi kurup silerdik, sırf meraktan bakiye yükleyeceğim sanırım.
Hayırlı olsun diyelim güzel proje...
Çok teşekkürler. Sunucu ihtiyacınız da inşallah denemek değil direk servis almak için hizmet sağlarız o zaman size.
Eğer sunucu ihtiyacınız olduğunda hizmet alırsanız tekrar buradan yazın kupon kodu için
Teşekkürler.