Çürük raporu sadece askeri hastanelerden kabul ediliyor.
Askerlik şubesine git durumunu anlat onlar sana yol gösterecektir.
Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Askeri hastaneler kalktı diye biliyorum. Sağlık Bakanlığı'na devredildi. Devlet hastanelerine yönlendiriyorlar artık. Benim merakım bahsettiğim rahatsızlıklar nedeniyle çürük alan olup olmadığı yönünde.
Öncelikle geçmiş olsun hocam, çok şükür rahatsızlıklarınız kalıcı değil bir şekilde tedavi edilebilir. Konuya çok hakim değilim ama çürük raporu vereceklerini sanmıyorum, bunun için askerlik yapmanıza engel fiziksel ya da kronik bir rahatsızlığınız olması gerekiyor. Askerlik olsun ya da olmasın hastalıklarınızın üzerine düşüp tedavi olmanızı öneririm. Baş ve boyun ağrıları için iyi bir kbbciye gidin, eklem iltihaplanması ise ilaçlarla tedavi edilebiliyor bildiğim kadarıyla. Asıl problem anksiyete, bende de var sizi çok iyi anlıyorum neler çektiğinizi az çok tahmin edebiliyorum. Allah yardımcınız olsun.
Cevabınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hocam. Anksiyete bozukluğu cidden can sıkıyor. En son ne zaman rahat uyuduğumu hatırlamıyorum açıkçası. Meydana gelen olaylarda uç duygular yaşamak benim için belki kabul edilebilir ama bir tetikleyici yokken bunu yaşamak çok yoruyor. Bir de eklem iltihabı düşmanımın başına gelsin istemem. Öyle berbat bir şey ki. Bir daha yürüyemeyecek olmak gibi düşüncelere de girdiniz mi evlere şenlik.