Arkadaşlar merhaba, bedelli askerlik için başvuruda bulundum. Ücretini yatırdım ancak dekont teslim etmedim henüz. Şimdi çeşitli sağlık problemlerim mevcut. Çürük alanlar da yatırdığı ücreti geri alabiliyormuş. Bu hastalıkları gerekçe göstererek çürük alabilir miyim diye düşünüyorum. Geçenlerde 2 hafta kadar durmaksızın taşikardi geçirdim. İlaç kullandım. Geçti ancak nadiren vuruyor yine. Anksiyete bozukluğum var. Onun için de devlet hastanesinde muayene oldum, ilaç kullanıyorum. Son 2.5 yıldır ara ara nükseden ve yürümeme tamamen engel eklem iltihabı oluşuyor. Bazen 1 hafta bazen 1 ay sürüyor. Normal zamanlarda evden otobüs durağına 12-13 dakikada yürüyorum; nüksettiği zamanlarda bu süre rahatlıkla 50 dakikaya çıkıyor o da inleye inleye ancak bu konuda bir raporum resmi bir tanı yok. Acil kaydım var. Acilde çekilen MR sonrası herhangi bir kırık çatlak vesaire olmadığından doktor bunun eklem iltihabı olabileceğini söylemişti. Şu an yürümeme engel bir durum yok. Belirsiz zamanlarda nüksediyor. Ya ayak bileğimi ya da ayak baş parmağımı kilitliyor. Bir de haftada 3-4 kere nükseden, bütün gün durmaksızın devam eden baş ve boyun ağrım mevcut. Bu şartlar altında başvurumu tamamladıktan sonra hastaneye sevk istesem çürük almam mümkün müdür? Konuyu tecrübe eden ya da geçerli bir bilgiye sahip olan arkadaşlar varsa yardımlarını rica ediyorum.