Merhaba,
Henüz ilgili web sitesi üzerinde herhangi bir üyelik hesabı oluşturmadım, ancak, denemekten memnuniyet duyacağımı belirtmek isterim, Türkiye içerisinde sanal sunucu kavramında bilinen uluslararası platformlar gibi bir markanın ülkemizde de yer alması gerekiyordu.
Linux çekirdeğine entegre bir sanallaştırma platformu olan KVM (Kernel Based Virtual Machine)'i baz almanız da gayet hoş olmuş.
Bu tür sunucular için ücretsiz ya da ücretli olarak BGP Routing desteği vermeyi düşünüyor musunuz?
Örnek olarak, Vultr bu hizmeti ücretsiz olarak sunmaktadır.
Projenizde başarılar dilerim.
Teşekkürler.
Çok teşekkürler, belirli bir sayının üzerinde ip ihtiyacı olan ve sunucu çalıştıranlar için bunu sağlamamız mümkündür. Ancak şuan sağlayamayız talep ederseniz yazılımsal bir kaç düzenleme yapmamız gerekir sadece.
Projede tamamen kullanıcı ihtiyaçlarına göre bundan sonra özellik eklemeyi düşünüyoruz. Biz yıllardır edindiğimiz tecrübeler ışığında eklediğimiz kadarını ekledik
Eğer hesap açar kullanmaya başlarsanız lütfen kupon kodu için tekrar yazın.
Saygılar.
kayıt oldum fakat tc numaramı doğrulayamıyorum yanlış diyor sistemde mi sıkıntı var yoksa benmi doğru giremiyorum.
TC Kimlik doğrulamasını biz yapmıyoruz
nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü public API'leri üzerinden yapıluyor.
İsim, Soyisim ve doğum tarihi ile TC tam nüfus cüzdanınızda yazdığı gibi girilmelidir.
TC numaranızı bilmiyorsanız yada hatalı biliyorsanız
https://www.nvi.gov.tr/ adresi üzerinden kontrol edebilrisiniz