Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eski sevgilimi bi türlü unutamıyorum.Kızın bana yanlışları oldu ben ayrıldım.Kızla bi gelecek düşünmüyorum,ama kız aklımdan çıkmıyor.Ne yapabilrim en ufak bi kokuda bi mekanda aklıma hep o geliyo,kız beni aldattı sayılır o günden beri kıza karşı bi önyargım oluştu.Hep aldatıcakmış gibi geliyo ilişkide bu yüzden bitti hep üstüne gidiyordum,misal bi erkekle bile konuşunca acayip sinirleniyodum yanlış bişey yapıcakmış gibi geliyo,aldatmaktan ziyade kız ilk evrede flört zamanında başkasıyla çıkmış,sonradan haberim oluyo iş ciddiye binmeye başlayınca şuan bile kızı özlüyorum ama aklıma hep kötü bişey yapıcakmış gibi geliyo misal evlense zoruma gitmez ama başı boş olunca hep bi yerlerde bişeyler yapıyomuş gibi geliyo,bitti ama sanki benimleymiş gibi bişey yapsa bile bana yanlış yapıcak gibi geliyo.Psikolojik destekmi almam lazım?Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Ben de benzer sorunlar yaşadım sonra her gün her saat her dakika aklıma şu soruyu getirdim. "zaten sınırlı bir hayatım olacak, bu zamanı niye başkasını düşünerek, üzülerek geçireyim?"