Dostum aynı şeyleri yaşadığım insanları görünce ahh çekiyorum, Birebir aynı yollardan geçtim ben 30'u devirmiş biri ve evlenen mutlu olan birisi olarak nacizane yazacağım belki okursun belkide arada kaynar gider
Öncelikle piskolojik olarak destek almak seni bu duruma daha saplantılı hale getireceğini bilmen gerekir, ayrıca bu süreçte kafa yapıcı maddelere ve türevlerinnden özellikle uzak durman gerekiyor.
Eğer aklına geliyorsa ki sürekli geldiğini söylemişsin oto kontrol olarak ilk aklına gelen senin arkadaşınla seni aldatması olsun ve ilk aklına geldiğinde vaayy *** o.. deyip siktiri çekip böylesi daha hayırlı demen.
Çünkü önünde çok daha hayırlı zamanlar var hiç geçmeyecekmiş gibi denilen acılar geçiyor tarfi edilmesi mümkün olmayan sıkıntılar bir gün unutuluyor yukarıda uzak dur dediğim ne varsa 3 yıl bir fil yapmışımdır ancak o 3 yılımı şuanda dolu dolu o kadar yaşamak isterdim ki bilemezsin. Kısacası geçip giden ömürün hiç bir şekilde telafisi yok!
Seni evlendikten sonra aldatma olasılığını hesaba kattığında aslında Allahın sevdiği kuluymuşsun deyip önündeki hayatını yaşamaya başlaman gerekiyor.
Dediğim gibi geçip giden hayatın telafisi yok seni aldatan, yalan söyleyen, arkandan iş çeviren bir karın mı olmasını isterdin? Yoksa bunları sünger çekip hayatını temiz aklı başında ve ****** ruhlu olmayan bir hanımefendi ile mi geçirmek isterdin. Bunu düşün ve sonra düşünmeyi bırak
Benimde tek sevindiğim nokta o iyiki öğrenmişim ilerleyen zamanlarda evlilik olsa söylemiş olsa o zaman hapiste olurdum büyük ihtimal.Hayırlısı dediğimiz olay burada devreye giriyor işte.Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim,Allah cümlemize hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip eylesin.Sanada Evlilik hayatında mutluluklar dilerim