NatMes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında olay tam olarak şöyle çalışıyor. Belli bir rakamın üzerinde banka vergi dairesine callback atıyor. Bu otomatik bir süreç banka ile devlet arasında bu şu demektir. "Burada birşey olabilir, yakından bir bak." Vergi daireside yakından incelemeye alır ama dediğim gibi bu callback olayı artık 500,000 TL'nin üzerinde yapılan birşey. Sizin açınızdan hiçbir sakınca yoktur.
Teşekkür ederim hocam, açıklama gibi bir alan doldursalardı bu kadar takılmayacaktım bende ama içimiz rahatladı.
Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paranın kaynağı şahıs ise onda da sorun çıkmaz. Yalnız kaynak şüpheli olarak algılanırsa masak olaya el atar. Parayı çekin nakit elinizde dursun ve yukarıda dediğim gibi harcamaları faturalandırın.

Banka yetkilisi bizim için sorun değil ama devlet ne yapar bilemem demekle üstünden atmış sizi masak'a şüpheli işlemlerde bilgi vermesin bak ne oluyor
Nakit taşımak zor hocam slips toplamak için hesap kartını kullanması gerekiyor.
ServerQuantum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bence sorgulamazlar. Öncelikle banka sorgulasa dahil, milyonlarca kişinin hesabına o şekilde giriş sağlanıyor sizde sorun olacağını sanmıyorum.

Ayrıca umarım tek yastıkta kocarlar. Her şeyin hayırlısı.
Yakında bende evleneceğim fakat değil. 50 bin 10 bin bile birikimim yok maalesef.

Evlilik zor iş mutluluklar dilerim.
Haklısınız hocam.
Hem teşekkür hemde tebrik ederiz şimdiden.
Dediğiniz gibi her şeyin hayırlısı, rızk bir yerden çıkageliyor gerçekten.
Bende 5 kuruş olmadan hanımı kaçırdım akabinde 4-5 ay işsiz kaldım. Şimdi çok şükür..