digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir forumu geliştirmek için fikir üretmek için önce o forumda bir yer edinmelisiniz.
Siz forumu çözmüşsünüz. Bu forumu kuran, 10 seneyi aşkın yöneten adamlar hiç düşünememişti bu fikirleri.
Aynen dediğin gibi forum gidere boş bir yer haline geliyor. Bu forum daha küçükken daha büyük ticaretler yapılıyor, daha iyi projeler çıkıyordu.
Bu forum daha küçükken forumdaki herkesi bilgi düzeyi ve yardımlaşması daha üst düzeydi.
Forum büyüdükçe saçma sapan bir yer haline geliyor, biz buna karşı yönetime tepki gösteriyoruz.
Eski üyeler forumun büyümesinden şikayetçi ve yönetime tepki gösteriyorlar.
Siz diyorsunuz ki online sayısını arttırmak lazım.
Önemli olan online sayısını arttırmak değildir, önemli olan ziyaretçi profilini yükseltmektir.
Yönetim hem büyümeye hem de büyürken sektörle alakalı büyümeye ve ticaret güvenliğini sağlamaya çalışıyor.
Sizin hedefiniz bilgi paylaşımı, sektörel gelişim falan değil, online kullanıcı sayısını arttırarak müşteri kazanmak belli ki.
Yoksa hayata karşı söyleyeceği bir sözü, uzmanlığı, üretkenliği olmayan 100 bin kişi online olsa ne olur?
R10 da herkesin söz hakkı olduğunu düşünüyordum sadece eski üyelerin söz hakkı olduğunu bilmiyordum. Eğer dediğiniz gibiyse haklısınız hatalıyım.
Online sayısı arttıralım dedimde boş gereksiz arttıralım dediğimi de hatırlamıyorum. Kendinize göre eğip büzüp kelimeleri işinize geldiği gibi anlamaya çalışmayınız.
Ticareti herkes sever. Fakat benim ticaret yapma gibi bir hevesim yok. Arada girer ufak işler yaparım gelirse o kadar yoksa illaki is müşteri diyen yanıp tutuşmuyorum. Şu sözü çok seviyorum "İnsan kendinden bilirmiş" teşekkürler r10 u geliştirilmesi için bilgi birikimizden öneriler bilgiler verecekseniz buyrun yazın iyice ikili atışmaya döndü.