Abbozdag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o kadar yazdıklarımı dikkate almışsınız foruma üye olma tarihime bakmışsınız ama "örneğin" kelimemi hep yutuyorsunuz silinsin örneğimden önce bunlar paravan mı? cümlesinide göz ardı ediyorsunuz. sırf yazmak için yazmayın rica ediyorum. Nerde çokluk orda ... yazmışsınız! Sizin soyleminize göre küçük forumlara göre burasıda .... oluyor. İnsanları kayıt tarihlerine göre yargılayan birisi ile konuşmam abes ne desem bos sonuçta 4-5 aylık uyeyim. Lütfen tekrar rica ediyorum. yazmak için yazmayın!!
Bir forumu geliştirmek için fikir üretmek için önce o forumda bir yer edinmelisiniz.
Siz forumu çözmüşsünüz. Bu forumu kuran, 10 seneyi aşkın yöneten adamlar hiç düşünememişti bu fikirleri.
Aynen dediğin gibi forum gidere boş bir yer haline geliyor. Bu forum daha küçükken daha büyük ticaretler yapılıyor, daha iyi projeler çıkıyordu.
Bu forum daha küçükken forumdaki herkesi bilgi düzeyi ve yardımlaşması daha üst düzeydi.
Forum büyüdükçe saçma sapan bir yer haline geliyor, biz buna karşı yönetime tepki gösteriyoruz.
Eski üyeler forumun büyümesinden şikayetçi ve yönetime tepki gösteriyorlar.
Siz diyorsunuz ki online sayısını arttırmak lazım.
Önemli olan online sayısını arttırmak değildir, önemli olan ziyaretçi profilini yükseltmektir.
Yönetim hem büyümeye hem de büyürken sektörle alakalı büyümeye ve ticaret güvenliğini sağlamaya çalışıyor.
Sizin hedefiniz bilgi paylaşımı, sektörel gelişim falan değil, online kullanıcı sayısını arttırarak müşteri kazanmak belli ki.
Yoksa hayata karşı söyleyeceği bir sözü, uzmanlığı, üretkenliği olmayan 100 bin kişi online olsa ne olur?