digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanların kayıt tarihine bakarak yaklaşımda bulunuruz tabi.
Bu forumda yüz yüze yanışmasak da senelerdir nicklerini gördüğümüz ve az çok uzaktan tanıdığımız insanlar ile yeni gelenler arasında fark olacak elbette.
Bu forumda tanışıp reel hayatta görüştüğüm, Türkiye'nin en büyük seo sem ajanslarını kurmuş adamlar var.
Bu adamlarla 10 sene önce forumda hergün konuşurduk. Artık 6 ayda bir giriyorlar.
Bu forumu bu hale getiren adamlar o jenerasyondur.
Ve siz diyorsunuz ki bir hevesle foruma üye olup 10 liralık imleme için doluşacak 10k online üye yapalım diye eski üyeleri silelim.
Bu nasıl saçma bir fikirdir.
Nerede çokluk, orada ...
Bu foruma, 10 liralık imleme, 5 liraya tanıtım paketi satacak 50 bin online ergen yerine 10 tane yatırım gücü olan iş bilen adam lazım.
Forum giderek hiç bir vasfı olmayan çöp üyeler ile dolarken, vasıflı eski üyeleri silelim diye fikir beyan ediyorsunuz.
Bir adam foruma 3 ay girmiyorsa işi vardır, vasfı vardır.
Önemli olan online sayısını arttırmak değil, vasıflı adamların üye olmasını, vasıfsızların foruma katılamamasını sağlayacak bir sistem kurmak.
o kadar yazdıklarımı dikkate almışsınız foruma üye olma tarihime bakmışsınız ama "örneğin" kelimemi hep yutuyorsunuz silinsin örneğimden önce bunlar paravan mı? cümlesinide göz ardı ediyorsunuz. sırf yazmak için yazmayın rica ediyorum. Nerde çokluk orda ... yazmışsınız! Sizin soyleminize göre küçük forumlara göre burasıda .... oluyor. İnsanları kayıt tarihlerine göre yargılayan birisi ile konuşmam abes ne desem bos sonuçta 4-5 aylık uyeyim. Lütfen tekrar rica ediyorum. yazmak için yazmayın!!