Arada istatistikleri kontrol ediyorum fakat online kişi sayısı 3-5 bin arasında değişiyor. 91.794 kayıtlı üye var. Diğer hesaplar paravan mı veya kullanılmıyor mu? R10 yönetiminin bu konuya bir el atması gerekmiyor mu? Örneğin 3 aydır hiç online olmamış kişilerin hesapları silinebilir. Bizleri yani r10 üyelerini "online" olmaya teşvik etmeniz gerektiğini düşünüyorum. R10 da kayıtlı üye sayısının yönetime ve siteye birşey katmadığı kanaatindeyim. Asıl katkı yapabilecek kişiler "online" olanlardır. Hem ticaretin gelişmesi için çok önemli. Hem işveren hemde iş arayanlar için büyük bir ticaret ortamı sağlanacağını düşünmekteyim.
Yönetimden ricam artık online sayısı artışı için bir proje geliştirilmesi veya desteklenmesi. R10 büyük bir pazar herkes bunun farkında fakat artık dünya pazarında yerini alması gerekiyor.
Saygılar
5 aylık üyesiniz ve 3 ay siteye girmeyenler silinsin diyorsunuz.
95k üyesi olan bir sitenin 50k online üyesi mi olur?
Bu insanların işi gücü yok mu? Bütün gün forumda mı vakit geçiriyorlar.
Burası forum, ofis değil. Kimse para almıyor buraya girmek için.
Ben 12 senedir üyeyim. Binlerce mesajım var. 3 ay girmeyince silinecek mi üyeliğim.
Burası bir forum, pazar yeri değil. Siz ticaret yapmak için üye olmuşsunuz belli. O nedenle müşteri sayısını arttıracak tedbirler istiyorsunuz.