Site adresi : Pm ile verilecek .net uzantılıdır.
Site için istenen fiyat : 450 ₺ ( kredi kartına 6 taksit ödemeyi böldürebilirim ) ek olarak host kalsın denirse 50₺ düşürülür.
Sitenin aylık getirisi: - ( bazı aylar adsense ile 1-2 tl arası bırakıyor)
Sitenin açılış tarihi: 06-03-2018
Kategori, sitenin içeriği nedir: genel blog ( bayan ağırlıklı kategoriler )
Günlük hit sayısı: 1-2
Domainin yaşı : 6 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: 331 günlük ücreti ödenmiş limitlendirilmemiş hosting ile verilecektir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Açıklama : İlgilenmeye fırsat bulamadığım için satma kararı aldım. Çok severek ve özen göstererek açtığım bir sitedir, fakat nakit ihtiyacım olduğu ve ilgilenmeye fırsat bulamadığımdan dolayı satışa çıkartıyorum. Satılmazsa yeniden kullanmaya devam edeceğim ölü tutmadı bunu elden çıkartmak lazım düşüncesiyle satılan bir site değildir. Bu güne kadar 79 makale girilmiştir, girilmeyi bekleyen 15 makele vardır. ( Makalelerin toplam değeri 350 ₺ civarında ) Hosting disk trafik vs. limitlendirilmemiş ve 1 yıllık ücreti ödenmiş yoncu.com da kayıtlı hosttur. Kullanılan host detaylarına buradan bakabilirsiniz. İlgilenildiği takdirde ciddi olumlu dönüş alınabilecek bir sitedir. Aklınıza takılanlar var ise pm&whatsapp yada bursa içi yüz yüze de görüşebiliriz. Siteme güveniyorum. Siteye layık bir arkadaşa giderse olumlu sonuçlar alınacaktır. Bende hakeden birine gitmesini istediğim istiyorum. Bu yüzden lütfen sadece meraktan adres öğrenmek için pm atmayın.