Uzmanlık alanımda olmayan konuda neden işe gireyim ?
Kendimi yeterince kanıtlamam sonucu işe aldılar beni sonuç olarak. Haybeden almadılar yani.
Kadın sitenin domainini bile beğenmiyor hocam , domain şöyle olsa güzel olurmuş burdan almayalım diyor. Suçu bende buldunuz ya

Linki kimsenin görmemesinden kastım , Google görüyor bunu insan görmese de olur.
Şayet böyle değil diyorsanız hacklinklerle veya gizli footer backlinklerle yükselmezdi insanlar . Link alınan sitenin otoritesi önemli olan.
Sonuç olarak beğenmediği sitelerden aldım linkleri kelimelerde de önemli ilerlemeler kaydettim 10. sayfadayken 2. 3. sayfalara geldi.
Adam işi öğrenecek birisi değil . Kadın patron yarısı gibi bişey.
Ben eğitim vermek için gelmedim buraya. Veya bizi yetiştirecek işi öğretecek birisini arıyoruz demediler , zaten kafa da yormak istemiyorlar.
İşi bilen eleman arıyorlarsa , sitenin tasarımının önemi yok bizim için dememe rağmen hala biliyormuş gibi konuşmaz

Sitenin rengini beğenmemiş ya

olabilir mi hocam link iiçin . Napıyım ben söyleyin ?
Değerli hocam çok genç olduğunuzu düşünerek yorum yapıyorum.
1) Müşteri aldığı hizmetin veya malın parasını tam ve zamanında ödediği sürece her zaman haklıdır.
2) Sen bir hizmet satışı yapıyorsun ve sık sık zor müşteriler ile karşılaşacaksın. Özellikle hizmet satmak ve hizmet vermek zahmetli ve zordur.
3) Ticaret bir ikna sanatıdır. Sadece hizmetini satmak için değil, o hizmetin nasıl gerçekleşeceği ile ilgili de ikna etmen lazım.
4) İnsanlar işten anlamıyorlar diyerek şikayet etmek yerine, işten anlamayan insanları yöneterek doğru adımları atabileceğin taktikler geliştirmen lazım.
5) Son ve en önemli tavsiyem, hayatın boyunca insanları ve toplumu değiştiremeyeveksin. Senin yapman gereken ve seni başarılı ve mutlu bir hayata götürecek olan kendini değiştirip varolan koşullarda sürdürülebilir ticaret yapacak bir tavır geliştirmektir.