Seo uzmanı'yım diye yazıya başlamışsınız ama yazınızın devamını okudukça sizin de işinize çok hakim olmadığınızı gördüm açıkçası.
Kendi uzmanlık alanında olmayan konularda insanların işleri anlamaması gayet normal.
Kadın bu siteler güzel değil demiş, bunun karşılığı olarak mükemmel bir güzellikte, onu mutlu edecek şekilde olayı anlatabilirdiniz.
Ama linki kimsenin görmesi önemli değil diyorsunuz, tüm link mantığını bitiriyorsunuz.
Neyse, bu tarz işverenler vs. her yerde var, çok kafanızı takmayın ( :
Uzmanlık alanımda olmayan konuda neden işe gireyim ?
Kendimi yeterince kanıtlamam sonucu işe aldılar beni sonuç olarak. Haybeden almadılar yani.
Kadın sitenin domainini bile beğenmiyor hocam , domain şöyle olsa güzel olurmuş burdan almayalım diyor. Suçu bende buldunuz ya

Linki kimsenin görmemesinden kastım , Google görüyor bunu insan görmese de olur.
Şayet böyle değil diyorsanız hacklinklerle veya gizli footer backlinklerle yükselmezdi insanlar . Link alınan sitenin otoritesi önemli olan.
Sonuç olarak beğenmediği sitelerden aldım linkleri kelimelerde de önemli ilerlemeler kaydettim 10. sayfadayken 2. 3. sayfalara geldi.
Siz aslında iş bilmeyen insanlar ile çalışmıyorsunuz.
Siz iş bilmeyen insanlar için çalışıyorsunuz.
Hayatınız boyunca da iş bilmeyen insanlar için çalışacaksınız.
Adam o işi çok iyi bilse zaten eleman istihdam etmez.
Siz hizmet satıyorsunuz adamlara. Onlarla ortak değilsiniz.
Ve sözünüzü dinletecek kadar kendinizi ispat edememişsiniz.
Adamlar o işten anlasalar zaten sana niye para versinler.
Sana para verip iş yaptırıyorlarsa sen de adamlara işin nasıl yapılacağı konusunda kurallar koy.
Eğer koyduğun kurallara bağlı çalışmıyorlarsa çalışmayı sonlandır ki saygı gör.
Çünkü oradaki başarısızlık da başarı gibi senin referanslarına yazılır.
Başarısız olmaktansa erkenden işi sonlandırmak daha makbuldür.
Ama anladığım kadarı ile sen adamlara işi öğretmek istemediğin için herşeyi verin ben yapayım diyorsun.
Onlar da parayı biz veriyoruz diye verilecek kararların kendi insiyatiflerinde olmasını istiyorlar.
Görünen o ki müşterilerinizin gözünde işin uzmanı bir profesyonel değil, internet işlerine meraklı genç bir insan pozisyonundasınız.
Adam işi öğrenecek birisi değil . Kadın patron yarısı gibi bişey.
Ben eğitim vermek için gelmedim buraya. Veya bizi yetiştirecek işi öğretecek birisini arıyoruz demediler , zaten kafa da yormak istemiyorlar.
İşi bilen eleman arıyorlarsa , sitenin tasarımının önemi yok bizim için dememe rağmen hala biliyormuş gibi konuşmaz

Sitenin rengini beğenmemiş ya

olabilir mi hocam link iiçin . Napıyım ben söyleyin ?